Particulieren / fotografen

PARTICULIEREN

Heb je ooit een professionele reportage laten maken van je kind/gezin en zou je dat graag in albumvorm vastgelegd willen hebben? Of heb je zelf ontelbare foto’s gemaakt en staan de speciale en goedgelukte foto’s her en der tussen de minder bijzondere op je PC? Kies dan de mooiste foto’s er tussenuit en laat hier een heel bijzonder album van maken. Of misschien zoek je een leuk en origineel cadeau voor je (schoon-)ouders nadat zij lange tijd kosteloos op de kinderen hebben gepast? Er zijn veel redenen om te kiezen voor een van mijn prachtige en unieke Kinder-/Familie-albums, die ik met veel liefde (en oog voor detail) zal maken.

FOTOGRAFEN

Doe je veel Kinder- en/of Familie-shoots en krijg je af en toe het verzoek of je hier een (betaalbaar) album van kunt maken? Maar heb je dit tot nu toe afgehouden omdat je hier geen tijd voor hebt? Ik zou je kunnen ontlasten door deze (tijdrovende) activiteit voor mijn rekening te nemen. Misschien is het een idee om dit als mogelijkheid aan te bieden om op die manier een stukje extra service te kunnen geven? Of wellicht ben je bereid om klanten met dit soort verzoeken naar mij door te verwijzen? Je kunt erop vertrouwen dat ik er altijd naar zal streven om jouw foto’s optimaal tot hun recht te laten komen.

THEMA ALBUMS

Speciale thema’s vragen om een speciaal Album. Je kunt hierbij denken aan een Geboorte-album, al dan niet voorzien van teksten. Of een levensloop-album van elke 5 jaar van je kind, dat je als geschenk kunt meegeven op het moment dat je kind het huis uit gaat. En misschien kan het zelfs in heel verdrietige situaties (bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare) op een bepaalde manier een stukje troost bieden aan de nabestaanden om een prachtig Herinneringsalbum te hebben aan de overledene c.q. (hoewel dat niet vaak zal voorkomen) aan de uitvaart. Uiteraard zal ik een album als dit met heel veel zorg en respect ontwerpen.

 
Particulieren / fotografen