Albums
Albums
Albums


SOORT ALBUMS


Alle albums (ongeacht de prijsklasse) zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De foto’s worden niet gedrukt (zoals bij veel goedkope leveranciers), maar belicht op echt/dik fotopapier met een perfecte weergave van de kleuren. Door een speciale manier van inbinden blijft het album altijd perfect vlak liggen. Het opengeslagen boek zal zo nooit meer vanzelf dichtslaan of opkrullen. Paginabrede panorama’s worden niet meer doorbroken door een hinderlijke witte rand.

Het is ondoenlijk om het grote aantal album-uitvoeringen in het kort weer te geven. De prijs van een album wordt namelijk bepaald door de leverancierkeuze, de afmeting van het album, het aantal pagina’s en de kwaliteit van de cover.

Ik kan al een prachtig Kinder-/Familie-album (28 x 28 cm met 40 pagina’s en een fotocover) maken vanaf € 140,=. En een album in handtas-formaat (19 x 19 cm met 30 pagina’s) kost slechts € 95,=.

Wil je meer weten over de diverse album-soorten en de respectievelijke prijzen, neem dan gerust even contact met mij op.