WORKSHOPS: ONTWERP ZELF EEN CREATIEF EN UNIEK FOTO-ALBUM

Iedereen kan met de software van de (vele) aanbieders op internet een Foto-album maken. Maar misschien ben jij iemand die door de bomen het bos niet meer ziet en die geen zin heeft om zich op eigen houtje te verdiepen in de verschillende albumleveranciers plus de bijgeleverde software? Of wil je stap voor stap richtlijnen krijgen om zo creatief mogelijk zelf een album te ontwerpen? Als je je namelijk houdt aan de voorgeschreven lay-outs van de diverse aanbieders, krijg je best een mooi album. Maar door je verder te verdiepen, kun je een heel bijzonder en persoonlijk album creëren.

Het kan namelijk zo:
 
Workshops


Workshops


Workshops
Maar ook zo:
 
Workshops


Workshops


Workshops

 
En het hoeven beslist geen (professionele) portretfoto’s te zijn. Ook van gewone “huis-tuin-en-keuken”-foto’s kan je een leuk en creatief album maken:

Workshops
WorkshopsBij voldoende belangstelling organiseer ik workshops hoe je het beste uit een Foto-album kunt halen, met maximaal 4 deelnemers, waarbij je leert om zelf heel creatieve pagina’s te ontwerpen en waarbij je tevens allerlei tips krijgt om zelf een prachtig album te maken. Ik leer je stapsgewijs alles over achtergronden, maskers, transparantie, kleurgebruik, compositie e.d. Kosten: € 35,= voor een workshop van 3,5 uur. Als je belangstelling hebt, mail of bel me dan.